Äntligen renovering av mitt badrum

torsdag, 17 april 2008 08:48 by Admin

Jag har längtat så in i bänken på att göra i ordning mitt badrum och nu äntligen fick bostadsrättsföreningen tummen ur. Fördelen är att jag får välja precis själv vilken blandare, dusch, tvättställ och färger jag vill. Detta skall givetvis ske inom speciella referensramar.

Jag funderar starkt på att lägga naturstensklinker på golvet och välja lite mer retro i inredningen. Känner att jag skall försöka hitta lite inspiration i olika tidningar så att man kan få en bra helhetslösning. Men jag lovar att ni skall få följa detta bygge på min blogg och då med bilder, mer text etc.

Just det ja, under tiden får la jag duscha hos min svärmor, ARGH!

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kommentarer

Lägg till kommentar


 

  Country flag

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]