Är Daniel Öhrlund gul-svart i själen?

tisdag, 8 april 2008 08:19 by Admin

Sitter man här och myser så här dagen efter hemmapremiären. Visst blev det som jag sade, elfsborg tog hem matchen på ett lekande lätt sätt. Inte genom att spela så bra fotboll utan snarare på att AIK var fruktansvärt dåliga.

3-0 skanderar nu i mitt huvud och en bra upptakt på allsvenskan är nu ett faktum. 4 poäng efter två omgångar utan att spela magifotboll är inte så illa pissat. Jag slapp lämna ifrån mig min elfsborgströja till min polare eftersom jag hade sagt: - förlorar elfsborg lovar jag att du kan få min tröja. Och det är inte Denni Avdic eller Joakim Sjöhade som är mina hjältar utan.......*trumvirvel*......

....Daniel Öhrlund! Han sätt att agera vid både 1-0 och 2-0 kommer väl inte prisas till årets insatser direkt.  Vid 1-0målet tjuvade han kraftigt och frisparken kunde gå direkt i mål i målvaktens hörn. Vid 2-0målet så var han helt på mellis och efter att Sjöhage snott till sig bollen så var herr Öhrlund och köpte korv. Nä, det är nog så att Öhrlund har svårt att hålla isär AIK och Elfsborg. Gula och Svarta är båda lagen och är man inte smartast i världen kan detta vara nog så svårt att hålla isär.

Så vi tackar dig Daniel Öhrlund av hela vårt hjärta. Förresten, Stefan Alfelt, Aftonbladet. Sluta tjata om konstgräset. De sista årens statistik måste ju visa på något, eller hur? 

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Just nu värderat 1.9 av 9 människor

  • Currently 1,888889/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags:   fotboll, elfsborg, storvinst, konstgräs
Categories:   Idrott
Actions:   E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | Comment RSSRSS comment feed

Kommentarer

Lägg till kommentar


 

  Country flag

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]