Familjeparkeringar. Djävulens påfund!

onsdag, 21 maj 2008 08:13 by Admin

Nu måste jag få skriva av mig känner jag. Jag har blivit grinig gammal gubbe och irriterar mig kraftigt på saker man kanske själv gjorde när man var yngre. Dessa företeelser utspelar sig som oftast utanför stormarknader t.ex IKEA.

Som ni alla vet vid det här laget så har jag tvillingar, snart ett år gamla. Igår skulle vi handla på en av Borås nyaste stormarknader, ICA MAXI. Vi glider in på parkeringen och ser att det är ganska fullt på parkeringen innan jag till min stora glädje ser att det finns familjeparkeringar. Lyckan blir tyvärr inte speciellt lång eftersom jag ser att de också är upptagna. Skit, tänker jag eftersom de är så bra eftersom man får bra med plats att ta ut sina barn, ta hand om tvillingvagnen utan att sätta bucklor på bilen jämte.

När jag står där och tänker skit så börjar det komma ut folk till de bilarna som står på familjeparkeringarna. Döm av min förvåning och irritation när det en efter en glider in i sina bilar - SJÄLVA!!! Jag känner hur jag börjar koka eftersom här står jag med mina tvillingar i bilen och inte får plats eftersom det finna så förbannat slöa j-vlar som inte orkar fixa en vanlig parkering till sina bilar. Vid det härt laget är jag påväg ur bilen och skall gå fram och prata med två yngre killar som står och röker vid sin bil, PÅ FAMILJEPARKERINGEN! Tyvärr är min flickvän med mig och hejdar mig och säger att jag skall låta bli.

Jag muttrar lite och är tvungen att ställa mig på en vanlig parkering. Och vad händer tror ni? Jo när jag tar ut mitt ena barn så sparkar han till så dörren flyger upp i bilen jämte. Hmm...litet märke blev det också. Nu är ilskan fullständig och funderar på hur jag skall göra eftrsom ägaren till bilen jämte kommer. Jag förklarar saken för honom och han säger att det är ok, det blev bara ett litet märke. Märkbart irriterad är han eftersom han kläcker ur sig följande kommentar. - Det finns faktiskt familjeparkeringar så att sådant här inte skall hända.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kommentarer

Lägg till kommentar


 

  Country flag

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]