Internet en skattkista?

måndag, 14 april 2008 09:15 by Admin

När jag satt hemma i helgen såg jag att reklamen dök ner i brevlådan. Nyfiken som man är så givetvis så kollade man vilka erbjudanden som fanns. Hmmm...trosor, böcker, omega 3 och en massa annat tjafs. Det som dock gjorde mig oroad var att min flickvän hittade ett erbjudande från Vi föräldrar. Själv är man ganska skeptiskt till sådant här och var egentligen erbjudanden speciellt bra. Och var det det billigt framför allt? 69:- för tre nummer.

Nä, jag gick in på internet och till min stora förvåning så hittade jag ett erbjudande på internet där man kunde fixa samma paket för 49:- samt att man fick en DVD med Pippi på köpet. Måste ju erkänna att man är en köptorsk och därför nappade på detta erbjudande. Ja, ja...Tjejen fick ju som hon ville och jag kan kolla på Pippi Långstrump hel dagarna.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kommentarer

Lägg till kommentar


 

  Country flag

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]