Nätterna blir långa

tisdag, 11 mars 2008 08:49 by Admin

En natt utan dess like ligger just nu bakom mig. Mina två små pojkar, tvillingar, får just nu sina tänder i överkäken. Ni som har småbarn vet hur det kan bli då.

Efter många om och men bestämde jag mig igår för att gå och lägga mig tidigt. Kan ju vara skönt att vakna upp ganska utvilad för en gång skull. Klockan 22.00 lade jag huvudet på kudden. Klockan 22.06 vaknade då min ena son, precis förtvivlad. Min flickvän går in i rummet och konstaterar att han blöder ur munnen. Hon blir nu ännu mer förtvivlad än vad min son är. Jag kollar upp och ser att det är från tandköttet han blöder, vilket genast lugnar min flickvän, men trots detta så gråter han konstant tills han får alvedon kl. 22.36 då han somnar jämte oss.  Jag sätter mig och pillar på designen till min tjejs mormors hemsida som handlar om barnkläder i en halvtimma.

Klockan 00.17 vaknar han och har mardrömmar. Skriker konstant till 00.30 ungefär, puh, sedan tystnar han och somnar ungefär 5 minuter senare. Äntligen sova!

Klockan 02.00 släpper helvetet lös. Min andra son vaknar på samma sätt som brorsa gjorde innan men han skriker ÄNNU högre vilket medför att han väcker detta barn som ligger i våran säng. Nu står jag och min flickvän och försöker få tyst på två stycken som skriker så att min mamma (som bor 4 mil bort) förmodligen hör det. Klockan börjar nu närma sig 03.15 innan båda är tysta, både jag och tjejen står med ögonen fulla med grus och barnen gråtit så mycket att de med all säkerhet har saltbrist.

Går ut och tar en cigarett (tack gode gud för att de finns) klockan 03.40 eftersom jag efter nattens strapatser har svårt att sova. Har även lekt med min egen sida.  Men efter många om och men somnar jag vid 04.15...zzzzzz....zzzzzz....PIP PIP PIP. ARGH! Klockan ringer för att jag skall gå upp 06.30...min son som ligger jämte mig vaknar av alarmklockan....suck...bara att gå upp och laga mat till dem. Det skall vara fem skopor i varje flaska men om jag skall vara riktigt ärlig så har jag ingen riktig koll på om det är 2 eller 16 skopor jag lagt i.

Nu är det dags att gå till jobbet, utvilad och glad...eller inte. Ärligt talat så har man lätt att hålla sig för skratt och man vill bara sova.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kommentarer

Lägg till kommentar


 

  Country flag

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]