Rättvisa existerar inte i poker!

torsdag, 27 mars 2008 20:36 by Admin

Jaha, då har man då spelat uppvärmningsturneringen i Genting Stanleys National Poker Championship med 5000 i startmarker. Gick riktigt bra till en början och träffade många riktigt bra kort. Men som vanligt så blir man på något sätt riktigt lurad av ngn idiot i slutet.

Till en början så gick spelet som sagt riktigt bra . Andra handen träffade jag KK och prefloppade 10 6 J. Han mittemot mig träffade sitt J och lite senare hade jag vunnit ca 1800 på den handen. sitter lite senare och myser då jag har JJ och träffar ett set på en J K 3 flopp. Turn K och jag har nöten mer eller mindre. Slutar med ca 2000 plus till och jag är chipleader vid mitt bord.

Senare bryts bordet upp och kräftgången börjar.  Nu släpar jag mig neråt och ligger runt average bra länge i turneringen efter både med och motgångar. När jag sedan känner mig shortstackad med 30 kvar i turneringen hittar jag JJ igen och pressar in degen. Får syn av en...hmm tänker jag när han visar upp A A...Flopp 10 7 K...turn J...HAHAHA...och en tom river. Kände mig lite skamsen att vinna den handen men nu hade jag dubblat mig igen och sitter med en ganska bra stack.

Handen efter plockar jag upp KK och ser till min stora glädje att en går all-in med en stack som är ungefär halva min...mums...När han sedan visar upp K 8 i spader kan man inte annat än jubla. Flopp Qh 10k 9s...aj då nu har han ju en möjlighet till stege...turn 6s...oj då nu har han både stege och färgchans...river 7s...och där var det godnattmössa på. Att han träffar backdoor flush och stege är helt ooootroligt sjuk tur....

Nu har jag lite chips igen och sitter bara och väntar på att kunna gå all-in. Efter ett halvt varv hittar jag A-10...ALL-IN! Får syn av en tomte lite längre fram med A-8...Ja, tänker jag...detta kan han inte träffa...Flopp X 8 X...Jaha, där var vi ute...24 av 91 spelare

Att först torka med backdooren och sedan mot en 3 outare finns inte men sådant är livet. Poker är som det är. Men nu är det dags för huvudturren i morgon och spelar jag lika bra då kan det gå långt. Den som lever får se.

 Rapporteringen fortsätter här men du kan även läsa mer på http://www.gsnpchampionships.com/. Just det ja. Glömde en sak K 8 i Spader är nöten!!

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags:   poker, looser, k8
Categories:   Poker
Actions:   E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | Comment RSSRSS comment feed

Kommentarer

Lägg till kommentar


 

  Country flag

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]