Resa till Peru!

fredag, 20 januari 2017 09:55 by Admin

Resa till Peru!

Jag har planera på att resa till Peru och behöver någon som kan hjälpa mig leta rätt på hotell där nere. Det är ganska galet av mig att ha köpt en flygbiljett till Lima men inte boka hotell. Det bästa vore om man kunde hitta en lägenhet man kan bo i. Dels för ekonomin, billigare än hotell, men också för att man då träffar invånarna och slipper turisterna.

Anledningen till varför jag vill resa till Peru är för att jag har en gammal barndomsvän jag återfått kontakten med. Han berättade att han hade varit där och sa att man inte har sett världen om man inte besökt Peru. Maten, människorna, Machu Picchu!

Det här är vad jag kan om Peru:

 

 • Man pratar spanska
 • De flesta är katoliker
 • Ceviche är den vanligaste maträtten
 • Över 50 procent av befolkningen är indianer
 • Landets klimat domineras av djungel, öken och berg

 

 

Jag åker nästa månad så vet du något bra boende eller känner någon som, vänligen kontakta mig!

Jag kommer att hålla er uppdaterade och lägga upp bilder på bloggen varje dag.

Väl mött!

Just nu värderat 2.0 av 33 människor

 • Currently 2/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Categories:  
Actions:   E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | Comment RSSRSS comment feed

Kommentarer

Lägg till kommentar


 

  Country flag

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]