Varför i h-vete skall möbler till barn vara så dyrt?

fredag, 7 augusti 2009 10:11 by Admin

Jag tänkte att jag skulle köpa ett par sängar till mina barn och gav mig ut på internet för att leta. Ingenstans kunde man köpa möbler eller leksaker till ett vettigt pris. T.ex var jag inne på Micki, Hikmet och hittade ingenting under tusenlappen. Jag är riktigt frustrerad vill jag påpeka. Skall det kosta så mycket för mina barn att få sova eller få leka med lite leksaker?

ARRRRGH!

Just nu värderat 2.0 av 2 människor

  • Currently 2/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags:   dyrt, leksaker, sängar
Categories:   Familjen
Actions:   E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | Comment RSSRSS comment feed

Kommentarer

Lägg till kommentar


 

  Country flag

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]