Vissa samlar på bokmärken, mina pojkar samlar på blåmärken

måndag, 7 april 2008 12:52 by Admin

Nu har mina tvillinggrabbar kommit upp i den åldern då blåmärken är mer en regel än undantag. Eftersom grabbarna nu börjat ställa sig upp mot saker så kan ni säkert lista ut vad som händer. Jo där står dem och är jätteglada för att kunnat ställa sig upp och glömmer helt av att hålla i sig. TIMBER!!! Och så trillar de handlöst ner i golvet. Eftersom de inte är så vana så kan man inte räkna med att de tar emot sig med händerna heller utan dyker med näsan före.

Igår kunde jag räkna till 5 synliga blåmärken på Liam, min ena grabb. Lägg därtill 2 bulor och en sprucken läpp. Ludvig har inte riktigt lika många blessyrer men jag tror att jag i alla fall kommer upp till minst 4 blåmärken.

Men det är väl som man säger. Man lär sig av misstagen ! Jag hoppas vid min gud att de lär sig snart annars så lär jag få hjärtattack inom en snar framtid...

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tags:   liam, ludvig, tvillingar, blåmärken
Categories:   Familjen
Actions:   E-mail | Permalink | Kommentarer (0) | Comment RSSRSS comment feed

Kommentarer

Lägg till kommentar


 

  Country flag

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]